język polski język angielski
Northcoast

DI VITTORIO

Tradycyjny produkt wyrabiany metodami rzemieślniczymi. Mięso wieprzowe poddaje się drobnemu mieleniu, dodaje się słoninę i ostrą
salame spianata piccante
DOJRZEWAJĄCY UDZIEC WIEPRZOWY BEZ KOŚCI.  DOJRZ. 12-18 M-CY. BEZ KOŚCI Oryginalna szynka San Daniele bez kości Chroniona Nazwa
PROSCIUTTO DI SAN DANIELE CHNP.
Oryginalna włoska wędlina dojrzewająca. Chudy karczek wieprzowy, wędlina typowa dla regionu Parmy. Dojrzewa minimum 2 miesiące.
COPPA WĘDLINA DOJRZEWAJĄCA
Suszona dojrzewająca polędwica wołowa, wytwarzana w dolinie Valtellina (północne Włochy). Wśród innych włoskich
BRESAOLA SOLONA
Włoska wędlina otrzymywana na drodze gotowania niektórych części mięsa wieprzowego. Dzięki nowoczesnemu procesowi produkcyjnemu
COTTO RUBINO
Tradycyjna kiełbasa włoska, szczególnie ceniona za pikantny smak. Charakteryzuje się drobno-średnim stopniem zmielenia mięsa,
SALSICCIA PICCANTE BASTONE
Jedno z najbardziej znanych włoskich salami. Produkuje się je z drobno zmielonego chudego i tłustego mięsa wieprzowego. Salami
SALAME MILANO
Salami z mięsa wieprzowego o średnio-dużym stopniu zmielenia mięsa. Produkt wędzony o charakterystycznym czerwonym kolorze.
SALAME NAPOLI
Marki