język polski język angielski
Northcoast

DI VITTORIO

Oryginalna szynka Parmeńska z Chronioną Nazwą Pochodzenia. Najbardziej znany i ceniony na świecie włoski produkt wędliniarski.
PROSCIUTTO DI PARMA CHNP. SZYNKA PARMEŃSKA PLASTRY
Oryginalna szynka włoska wieprzowa dojrzewająca z surowca pochodzenia europejskiego- z surowego udźca wieprzowego.
Produkt
PROSCIUTTO MEC CRUDO. SZYNKA DOJRZEWAJĄCA PLASTRY
Oryginalne włoskie, tradycyjne salami z centralnych Włoch-z okolic Mediolanu, z charakterystycznym drobnym stopniem zmielenia. Produkt
SALAMI MILANO PLASTRY
Tradycyjne włoskie salami z okolic Neapolu - z południowej części Włoch. Powstaje z mięsa i słoniny wieprzowej - mięso
SALAMI NAPOLI PLASTRY
Oryginalna włoska mortadella wieprzowa. Wędlina gotowana, bardzo delikatna w smaku. Produkt ma widoczne kawałki słoniny i przypraw,
MORTADELLA PLASTRY
Tradycyjne włoskie salami dojrzewające z okolic Rzymu o średnim stopniu zmielenia i charakterystycznej spłaszczonej formie.
SPIANATA ROMANA DOLCE PLASTRY
Zestaw oryginalnych włoskich wędlin dojrzewających plastrowanych: szynka włoska, Coppa (chudy karczek wieprzowy) i Salami Milano. Gotowy
ANTIPASTO ITALIANO (PROSCIUTTO DI PARMA, COPPA, MILANO) PLASTRY
Tradycyjny produkt wyrabiany metodami rzemieślniczymi. Mięso wieprzowe poddaje się drobnemu mieleniu, dodaje się słoninę i ostrą
salame spianata piccante
Oryginalna włoska wędlina dojrzewająca. Chudy karczek wieprzowy, wędlina typowa dla regionu Parmy. Dojrzewa minimum 2 miesiące.
PANCETTA ROLOWANA
DROBNO ROZDROBNIONA WIEPRZOWINA I SŁONINA KROJONA W KOSTKĘ, Z DODATKIEM ZIARENEK PIEPRZU I POŁÓWEK PISTACJI. PRODUKT
MORTADELLA
DOJRZEWAJĄCY UDZIEC WIEPRZOWY BEZ KOŚCI.  DOJRZ. 12-18 M-CY. BEZ KOŚCI Oryginalna szynka San Daniele bez kości Chroniona Nazwa
PROSCIUTTO DI SAN DANIELE CHNP.
 UDZIEC WIEPRZOWY, DOJRZEWAJĄCY, PODWĘDZANY Z PRZYPRAWAM Oryginalny włoski udziec wieprzowy z przyprawami. Produkt lekko
SPECK
DROBNO ROZDROBNIONA WIEPRZOWINA I SŁONINA KROJONA W KOSTKĘ, Z DODATKIEM ZIARENEK PIEPRZU I POŁÓWEK PISTACJI. PRODUKT
MORTADELLA ok. 800g
Oryginalna włoska wędlina dojrzewająca. Chudy karczek wieprzowy, wędlina typowa dla regionu Parmy. Dojrzewa minimum 2 miesiące.
COPPA WĘDLINA DOJRZEWAJĄCA
Suszona dojrzewająca polędwica wołowa, wytwarzana w dolinie Valtellina (północne Włochy). Wśród innych włoskich
BRESAOLA SOLONA
Marki