język polski język angielski
Northcoast

SACLA

Firma SACLA’ została założona w 1939 r. w Asti w Piemoncie w północno-zachodnich Włoszech. Od samego początku strategia firmy skupiała się na starannym przetwarzaniu świeżych warzyw, dzięki czemu zachowywały swój naturalny smak. SACLA’ ciągle rozszerzała swoją ofertę i szybko została jednym z najbardziej postępowych producentów żywności w kategorii gotowych przekąsek włoskich (antipasti) i sosów do makaronów.

Dla konsumenta marka SACLA’ jest synonimem kuchni włoskiej o wysokiej jakości, zarówno tradycyjnej, jak i tej pełnej innowacji.

Zielone oliwki bez pestki w saszetce.
ZIELONE OLIWKI BEZ PESTEK W SOLANCE
Zielone oliwki z pestką w saszetce.
ZIELONE OLIWKI Z PESTKĄ W SOLANCE
Le Rondelle- zielone oliwki, pokrojone w krążki.
ZIELONE OLIWKI W SOLANCE LE RONDELLE
Oliwki czarne częściowo suszone. Posiadają typowy bardzo ciemny kolor. Zbiera się je w momencie pełnej dojrzałości. Następnie aby
CZARNE OLIWKI
Zielone oliwki faszerowane papryką.
ZIELONE OLIWKI FASZEROWANE PASTĄ PAPRYKOWĄ
Zielone oliwki królewski (giganti) - ich zbiory odbywają się w lecie, kiedy oliwki nie są jeszcze dojrzałe. Następnie
ZIELONE OLIWKI KRÓLEWSKIE
Czarne, częściowo suszone oliwki - przygotowane na bazie tradycyjne śródziemnomorskiej  receptury. Zbiory oliwek odbywają się
 CZARNE OLIWKI
Marki