język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

AGNESI

W 1824 roku, w śródziemnomorskim mieście Imperia, włoska rodzina AGNESI włożyła cały swój zapał i energię w produkcję najlepszego na świecie makaronu.
Ich wielkie żaglowce, dzisiaj symbol marki AGNESI przemierzały morza całego świata w poszukiwaniu twardego zboża najwyższej jakości, gdziekolwiek by ono nie rosło.
Od tamtych czasów wiele się zmieniło, pod marką Agnesi produkowane są również wyśmienite pesta, sosy, a ponad 180 lat tradycji tej marki jest gwarancją najwyższej jakości i doskonałego smaku.

 

Pesto z karczocha powstaje z dojrzałych karczochów dojrzewających we włoskim słońcu. W połączeniu z Olio di
SOS PESTO Z KARCZOCHÓW
Pesto z bakłażana z dodatkiem sera Grana Padano, wytwarzane zgodnie z tradycyjną recepturą. Idealnie komponuje
SOS PESTO Z BAKŁAŻANA
Pesto Genovese powstaje z wysokiej jakości świeżych produktów, m in bazylii (39%) oliwy z oliwek oraz oliwy extra vergin
SOS PESTO Z BAZYLIĄ
Czerwone Pesto – ze śródziemnomorskimi przyprawami – jego oryginalny smak uzyskiwany jest dzięki suszonym na słońcu
SOS PESTO ROSSO
Pesto alla Calabrese - typowo kalabryjski smak uzyskiwany dzięki połączeniu delikatnego słonego sera Ricotta z wyrazistą czerwona
SOS PESTO ALLA CALABRESE
Pesto alla Siciliana – jego wyjątkowy smak pochodzi z tradycyjnej sycylijskiej kombinacji słonego sera Ricotta i orzechów
SOS PESTO ALLA SICILIANA
Marki
Facebook Instagram