język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

NUOVA CASTELLI

Parmigiano Reggiano to niezwykły ser o niepowtarzalnym smaku i aromacie. Produkowany jest od wieków według tej samej receptury
PARMIGIANO REGGIANO CHNP SER TARTY
Parmigiano Reggiano to niezwykły ser o niepowtarzalnym smaku i aromacie. Produkowany jest od wieków według tej samej receptury
PARMIGIANO REGGIANO CHNP SER TARTY 30 MIESIĘCZNY
Parmigiano Reggiano Chroniona Nazwa Pochodzenia - Najbardziej znany na świecie włoski ser twardy. Produkowany wyłącznie w regionach
PARMIGIANO REGGIANO CHNP 125g 30 miesięcznY
Najbardziej znany włoski ser na świecie. Produkowany wg. ścisłej receptury kontrolowanej na każdym etapie przez Konsorcjum Parmigiano
PARMIGIANO REGGIANO CHNP 125g
Parmigiano Reggiano to niezwykły ser o niepowtarzalnym smaku i aromacie. Produkowany jest od wieków według tej samej receptury
PARMIGIANO REGGIANO CHNP 200g
Grana Padano DOP z Chronioną Nazwą Pochodzenia (Dolina Padańska)-ser twardy z mleka krowiego. Jeden z najstarszych serów
GRANA PADANO 125g
Ser twardy. Posiada gładką, twardą skórkę, ziarnisty miąższ, który może stać się kruchy i łamliwy. Smak wyważony,
GRANA PADANO CHNP 200g
Ser twardy wyprodukowany na Węgrzech według oryginalnej receptury Parmigiano Reggiano, dojrzewa minimum 12 miesięcy w dojrzewalniach we
GRAN CASTELLI ser tarty 50g
Ser twardy wyprodukowany na Węgrzech według oryginalnej receptury Parmigiano Reggiano, dojrzewa minimum 12 miesięcy w dojrzewalniach we
GRAN CASTELLI ser tarty 100g
Ser twardy wyprodukowany na Węgrzech według oryginalnej receptury Parmigiano Reggiano, dojrzewa minimum 12 miesięcy w dojrzewalniach we
GRAN CASTELLI 125G
Ser twardy wyprodukowany na Węgrzech według oryginalnej receptury Parmigiano Reggiano, dojrzewa minimum 12 miesięcy w dojrzewalniach we
GRAN CASTELLI 1 / 32
Ser twardy z mleka owczego, czas dojrzewania minimum 6 miesięcy produkt wielofunkcyjny-polecany na deskę serów, jako przekąska,
PECORINO ROMANO 160G
Oryginalna włoska mozzarella z mleka krowiego.Kulka ma delikatną konsystencję, mleczny smak i śmietankowy kolor. Polecana do detalu
MOZZARELLA KULKA W ZALEWIE
Nazwa „mozzarella” pochodzi od czasownika „mozzare” (rwać, szarpać) i jest związana z jedną z ostatnich
MOZZARELLA BIO
Mozzarella di bufala Campana DOP jest prawnie chronionym specjałem z regionu Kampanii-produkowanym najczęściej w prowincjach Caserta
MOZZARELLA BUFALA DOP KULKA W ZALEWIE
Marki
Facebook Instagram