język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

NORTH COAST

Latteria Tinis to mleczarnia należąca do North Coast. Powstała w 2007 roku po przejęciu mleczarni istniejącej w Rzepinie od 30 lat. Zakład przerabia ok. 200.000 litrów mleka dziennie.  

W zakładzie odbywa się produkcja mozzarelli w solance pod marką Nuova Castelli oraz marką własną wiodących sieci na terenie całej Europy.

W Latterii Tinis wdrożone są najwyższe standardy produkcji, w tym system HACCP, BRC oraz IFS Food.

Mozzarella Bardzo Buona to klasyczny włoski ser o świeżym smaku. Idealnie łączy się ze świeżym pomidorem i bazylią jako
Mozzarella Bardzo Buona
Do produkcji sera Mozzarella wykorzystuje się wyłącznie naturalne, wyselekcjonowane składniki: mleko pochodzące od stałych, sprawdzonych
MOZZARELLA CLASSIC
Do produkcji sera Mozzarella wykorzystuje się wyłącznie naturalne, wyselekcjonowane składniki: mleko pochodzące od stałych, sprawdzonych
MOZZARELLA LIGHT
Do produkcji sera Mozzarella wykorzystuje się wyłącznie naturalne, wyselekcjonowane składniki: mleko pochodzące od stałych,
MOZZARELLA BEZ LAKTOZY
Marki
Facebook Instagram