język polski język angielski
Northcoast

PIETRO CORICELLI

W 1856 roku, w wieku dwudziestu lat Francesco Cirio znalazł się w gronie pierwszych osób na świecie, którym zawdzięczamy udoskonalenie techniki apertyzacji. Ta metoda konserwacji rozwiązała problem szybko psujących się owoców i warzyw.

CIRIO stało jedną z największych i najbardziej prestiżowych firm spożywczych i jest jednym z pierwszych „ ambasadorów MADE IN ITALY” na świecie.

Gama oliw i octów Cirio jest częścią PIETRO CORICELLI SpA, włoskiego lidera w biznesie oliw extra vergine.

Do wytwarzania oliw CIRIO PIETRO CORICELLI wybiera najlepszej jakości oliwki, zapewniając proces produkcji na najwyższym poziomie z zachowaniem wszystkich najważniejszych standardów jakościowych.

Idealna do gotowania i głębokiego smażenia.
OLIWA Z WYTŁOCZYN Z OLIWEK (SANSA)
Olej wytłaczany z pestek winogron ma delikatny, „lekki” smak. Świetny do gotowania: marynowanie, dressing do sałatek,
OLEJ Z PESTEK WINOGRON
Olej ryżowy bogaty jest w sterole γ Oryzanol and Fitotosterol, które przyczyniają się do zmniejszenia absorbcji cholesterolu.
OLEJ RYŻOWY
Marki