język polski język angielski
Northcoast

BAULI

Marka Bauli to blisko 80 lat włoskiej tradycji cukierniczej Bauli to najpopularniejsza marka we Włoszech w segmencie produktów Świątecznych: Panettone, Pandoro, Colomba. Bauli to synonim jakości, wspaniałego smaku i niezapomnianych chwil spędzonych w rodzinnym gronie.

Bauli od początku swego istnienia wypieka Pandoro, Panettone bazując na tradycyjnych włoskich recepturach, zgodnie z którymi cały proces produkcji ciasta trwa aż 40 godzin. Ciasta Bauli są produkowane na naturalnych drożdżach, dzięki temu ciasto przez długi okres czasu zachowuje świeżość i delikatność. Do produkcji używane jest masło oraz świeże jaja.
Ciasta Bauli nie zawierają konserwantów, a długi proces produkcji sprawia, że zachowują świeżość i doskonały smak przez długi okres czasu.

Włoska babka posypana cukrem pudrem. Pandoro to produkt piekarski wyprodukowany na naturalnych drożdżach.
Nie zawiera
Pandoro
Drożdżowa babka z bakaliami. Panettone to produkt piekarski wyprodukowany na naturalnych drożdżach.
Nie zawiera
Panettone Classico
Drożdżowa babka z kawałkami czekolady.  Wykorzystano tylko najlepsze składniki.  Przygotowane według tradycyjnych metod,
Panettone z kawałkami czekolady
Wilgotne ciasto wypełnione pysznym kremem cytrynowym.  Niezastąpiony deser na świątecznym stole. 
Limoncino
Marki