język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

PASQUA

Szczep: Pinot Grigio Winifikacja: delikatna maceracja na skórkach 6-8 godzin, oddzielenie od skórek, masa zostaje doprowadzona do
Linia Le Collezioni Pinot Grigio delle Venezie IGT
Region: DOC Soave
Szczep: Garganega, Trebbiano di Soave
Zawartość alkoholu: 12% vol

Jeszcze jedno historyczne wino
LINIA LE COLLEZIONI SOAVE DOC
Szczep: Nero d’Avola 80%, Shiraz 20% Winifikacja: Każdy ze szcepów jest winifikowany osobno. Maceracja na skórkach
Organic Nero d’Avola / Shiraz IGT Terre Siciliane
Szczep: Montepulciano Winifikacja: typowa dla wina czerwonego: maceracja na skórkach z powtarzającym się mieszaniem,
Linia Le Collezioni Montepulciano d’Abruzzo DOC
Region: DOC Veneto  
Szczep: Corvina Veronese, Rondinella, Molinara   Zawartość alkoholu: 12% vol   Dzięki
LINIA LE COLLEZIONI BARDOLINO DOC
Region: DOC    
Szczep: Corvina Veronese, Rondinella, Corvinione Zawartość alkoholu: 12% vol Wino zawiera
LINIA LE COLLEZIONI VALPOLICELLA DOC
Region: IGT Puglia
Szczep: Malvasia Pojemność: 0,75l Zawartość alkoholu: 12% vol Odmiana winorośli Malvasia staje się coraz
LINIA LE COLLEZIONI MALVASIA DI PUGLIA IGT
Region: DOC Soave, Wenecja Euganejska (wł. Veneto ), Włochy Szczep: Garganega, Trebbiano di Soave Winifikacja: delikatna maceracja na
 Linia Colori d’Italia Soave DOC 0,75l
Szczep: Malvasia Winifikacja: winogrona zostają poddane szypułkowaniu i maceracji na zimno w 4°C przez 8 godzin, delikatne
LINIA COLORI D’ITALIA MALVASIA DI PUGLIA IGT
Szczep: Chardonnay Winifikacja: maceracja na skórkach przez 6 godzin. Oddzielenie skórek, dekantacja, szczepienie
LINIA COLORI D’ITALIA CHARDONNAY treVENEZIE IGT
Szczep: Pinot Grigio Winifikacja: szypułkowanie, delikatne tłoczenie, klarowanie w temperaturze 8-10°C przez 12 godzin.
LINIA COLORI D’ITALIA PINOT GRIGIO treVENEZIE IGT
Szczep: Corvina Veronese, Rondinella, Corvinone. Winifikacja: maceracja skórek 10-12 dni, fermentacja w temperaturze kontrolowanej
LINIA COLORI D’ITALIA VALPOLICELLA DOC 0,75l
Szczep: Corvina Veronese, Rondinella, Molinara. Winifikacja: jagody delikatnie sprasowane poddawane są maceracji na skórkach 8-10 dni,
LINIA COLORI D'ITALIA BARDOLINO DOC 0,75l
Szczep:, Merlot Winifikacja:. Fermentacja odbywa się przy zanurzonym kożuchu  w temperaturze 24-25°C przez 8-10 dni.
LINIa COLORI D'ITALIA MERLOT treVENEZIE IGT
Szczep: Sangiovese Winifikacja: szypułkowanie a następnie maceracja skórek w kontrolowanej temperaturze. Delikatne wyciskanie,
LINIa COLORI D'ITALIA SANGIOVESE DI PUGLIA IGT
Marki
Facebook Instagram
dasdasd