Dla właścicieli sklepów
Dla kanału HoReCa
Dla dostawców
Kariera
Pokaż menu
O nas
O firmie
Zarząd firmy
Historia firmy
Misja i strategia firmy
Kariera
Obowiązek informacyjny
Produkty włoskie
Produkty
Asortyment Horeca
Desery i jogurty
Kawa
Makaron świeży
Makaron, ryż, mąka
Oliwy, octy, przyprawy
Owocowa Rapsodia St.Dalfour
Pieczywo
Produkty słodkie i słone
Ryby i owoce morza
Sery
Sosy, pomidory
Warzywa, oliwki
Wędliny
Soki, woda, napoje
Wina
Zdrowa żywność
Zdrowa żywność
BIO
Bez laktozy
Bez glutenu
Aktualności
Przepisy
Relacje inwestorskie
Spółka
Finanse
Raporty
Akcje na giełdzie
Centrum prasowe
Kontakt
Pokaż menu
Produkty
Asortyment Horeca
Kawa, Herbata, Czekolada, Ekspresy
Makaron świeży
Makaron, ryż
Mąka
Oliwy, octy, przyprawy
Owocowa Rapsodia ST. DALFOUR
Pieczywo
Pomidory i sosy
Produkty mrożone: makarony, warzywa, desery, lody
Produkty słodkie i słone
Przyprawy
Ryby i owoce morza
Sery
Specjalności
Soki, woda, napoje
Warzywa, oliwki
Wędliny
ALCAR UNO
BERETTA
COATI
DI VITTORIO
FRANCHI
ITALIA ALIMENTARI
Wina
Desery i jogurty
Kawa
Makaron świeży
Makaron, ryż, mąka
Oliwy, octy, przyprawy
Owocowa Rapsodia St.Dalfour
Pieczywo
Produkty słodkie i słone
Ryby i owoce morza
Sery
Sosy, pomidory
Warzywa, oliwki
Wędliny
Soki, woda, napoje
Wina
Zdrowa żywność
Opakowanie
6-8kg (1)
ok 0,7kg (1)
ok 1,5kg (3)
ok 1,8kg (1)
ok 2,5kg (1)
ok 2kg (1)
DI VITTORIO
Tradycyjny produkt wyrabiany metodami rzemieślniczymi. Mięso wieprzowe poddaje się drobnemu mieleniu, dodaje się słoninę i ostrą
salame spianata piccante
DOJRZEWAJĄCY UDZIEC WIEPRZOWY BEZ KOŚCI. DOJRZ. 12-18 M-CY. BEZ KOŚCI Oryginalna szynka San Daniele bez kości Chroniona Nazwa
PROSCIUTTO DI SAN DANIELE CHNP.
Oryginalna włoska wędlina dojrzewająca. Chudy karczek wieprzowy, wędlina typowa dla regionu Parmy. Dojrzewa minimum 2 miesiące.
COPPA WĘDLINA DOJRZEWAJĄCA
Suszona dojrzewająca polędwica wołowa, wytwarzana w dolinie Valtellina (północne Włochy). Wśród innych włoskich
BRESAOLA SOLONA
Włoska wędlina otrzymywana na drodze gotowania niektórych części mięsa wieprzowego. Dzięki nowoczesnemu procesowi produkcyjnemu
COTTO RUBINO
Tradycyjna kiełbasa włoska, szczególnie ceniona za pikantny smak. Charakteryzuje się drobno-średnim stopniem zmielenia mięsa,
SALSICCIA PICCANTE BASTONE
Jedno z najbardziej znanych włoskich salami. Produkuje się je z drobno zmielonego chudego i tłustego mięsa wieprzowego. Salami
SALAME MILANO
Salami z mięsa wieprzowego o średnio-dużym stopniu zmielenia mięsa. Produkt wędzony o charakterystycznym czerwonym kolorze.
SALAME NAPOLI
Marki