język polski język angielski
Northcoast

BERETTA

Zestaw oryginalnych włoskich wędlin dojrzewających plastrowanych: prosciutto crudo, Salami Milano i Salami Napoli. Gotowy zestaw na
Antipasto Salame
Prosciutto crudo. Szynka wieprzowa surowa dojrzewająca w plastrach. Nadaje się idealnie na deskę wędlin. Warunki przechowywania
Prosciutto Crudo
Tradycyjne włoskie salami z okolic Neapolu - z południowej części Włoch. Powstaje z mięsa i słoniny wieprzowej - mięso
Salame Napoli
Oryginalne włoskie, tradycyjne salami z centralnych Włoch - z okolic Mediolanu, z charakterystycznym drobnym stopniem zmielenia.
Salame Milano
Tradycyjne włoskie salami dojrzewające o średnim stopniu zmielenia i charakterystycznej spłaszczonej formie. Smak łagodny, ciekawa
Spianata Italiana
Oryginalna szynka Parmeńska z Chronioną Nazwą Pochodzenia. Najbardziej znany i ceniony na świecie włoski produkt wędliniarski.
Prosciutto di parma CHNP
Oryginalna włoska mortadella wieprzowa. Wędlina gotowana, bardzo delikatna w smaku. Produkt ma widoczne kawałki słoniny i przypraw,
mortadella bologna
Fiocco di Zibello jest wytwarzane z najszlachetniejszej części udźca wieprzowego. Z jednej strony udźca uzyskuje się
Fiocco di Zibello
Guanciale to część wieprzowego policzka. Mięso jest delikatne, choć niezbyt chude. Guanciale w smaku jest niezbyt słone i bardzo
Guanciale
Lardo to słonina pozyskiwana z włoskich grzbietów wieprzowych. Produkt jest aromatyczny i dość delikatny, a pokrojony na
Słonina w ziołach
Ręcznie robione salami, wykonane z wyselekcjonowanych surowców, w naturalnym jelicie, przewiązane sznurkiem.  Słodki
salame della fattoria
Szynka wyprodukowana z wyselekcjonowanych surowców, gotowana na parze. To sprawia, że mięso jest miękkie
prosciutto cotto w ziołach
Jak większość włoskich salami składa się w równych częściach z chudego mięsa z łopatki świni i tłustego
finocchiona igp
Typowy produkt z środkowych Włoch, polędwica wieprzowa, chuda z pancettą, nadziewana solą, pieprzem i aromatycznymi ziołami.
porchella arrosto
Wyprodukowana z wyselekcjonowanej wieprzowiny: łopatki i szynki, coppy i pancetty -  chudego mięsa i twardego
MORTADELLA
Marki