język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

Nuova Castelli

Ser twardy wyprodukowany na Węgrzech według oryginalnej receptury Parmigiano Reggiano, dojrzewa minimum 12 miesięcy w dojrzewalniach we
GRAN CASTELLI 1 / 32
Ser twardy wyprodukowany na Węgrzech według oryginalnej receptury Parmigiano Reggiano, dojrzewa minimum 12 miesięcy w dojrzewalniach we
GRAN CASTELLI 1 / 16
Ser twardy wyprodukowany na Węgrzech według oryginalnej receptury Parmigiano Reggiano, dojrzewa minimum 12 miesięcy w dojrzewalniach we
GRAN CASTELLI 1 / 8
Ser twardy wyprodukowany na Węgrzech według oryginalnej receptury Parmigiano Reggiano, dojrzewa minimum 12 miesięcy w dojrzewalniach we
GRAN CASTELLI krąg
Ser twardy z mleka owczego, czas dojrzewania minimum 6 miesięcy produkt wielofunkcyjny-polecany na deskę serów, jako przekąska,
PECORINO ROMANO 160G
Ser twardy z mleka owczego. Wytwarzany na obszarach wiejskich otaczających Rzym. Dojrzewa od 8 do 12 miesięcy. W tym czasie nabiera
PECORINO ROMANO - FRESH PACK
Oryginalna włoska mozzarella z mleka krowiego.Kulka ma delikatną konsystencję, mleczny smak i śmietankowy kolor. Polecana do detalu
MOZZARELLA KULKA W ZALEWIE
Nazwa „mozzarella” pochodzi od czasownika „mozzare” (rwać, szarpać) i jest związana z jedną z ostatnich
MOZZARELLA BIO
Mozzarella di bufala Campana DOP jest prawnie chronionym specjałem z regionu Kampanii-produkowanym najczęściej w prowincjach Caserta
MOZZARELLA BUFALA DOP KULKA W ZALEWIE
Eksplozja dobroci skoncentrowana w zaledwie 10 g. Jeśli masz mało czasu i nie chcesz zrezygnować z szybkiej
MINI MOZARELLA bufala
Mozzarella di bufala Campana DOP jest prawnie chronionym specjałem z regionu Kampanii-produkowanym najczęściej w prowincjach Caserta
MOZZARELLA BUFALA CAMPANA
Mozzarella di bufala Campana DOP jest prawnie chronionym specjałem z regionu Kampanii-produkowanym najczęściej w prowincjach Caserta
MOZZARELLA BUFALA CAMPANA
Oryginalna włoska ricotta powstaje z długotrwale gotowanej serwatki mleka krowiego, w tym procesie woda zostaje odparowana,
RICOTTA
Oryginalna włoska ricotta z serwatki mleka krowiego. Produkt ma wielorakie zastosowanie kulinarne, może stanowić lekkostrawną
RICOTTA
Ricotta to ser biały, podobny do twarożku, ale o bardziej zwartej konsystencji i bardzo drobnych grudkach.
Często jest mylona
RICOTTA BIO
Marki
Facebook Instagram