język polski język angielski
Northcoast

Agriform

Parmigiano Reggiano DOP ok. 1 kg: ser twardy z mleka krowiego z Chronioną Nazwą Pochodzenia (Region Parmary). Nasz ser dojrzewa
PARMIGIANO REGGIANO DOP OK. 1 KG
Mieszanka twardych serów włoskich świeżo startych. Produkt do posypania dań na gorąco: makaronów, lasagne, pizzy.
PARMIGIANO REGGIANO DOP OK. 1 KG
Ser twardy. Posiada gładką, twardą skórkę, ziarnisty miąższ, który może stać się kruchy i łamliwy. Smak wyważony,
GRANA PADANO DOP W PŁATKACH 100g
Grana Padano DOP z Chronioną Nazwą Pochodzenia (Dolina Padańska) - ser twardy z mleka krowiego. Dojrzewa minimalnie 16 miesięcy
GRANA PADANO DOP SCELTO OK. 1 KG
Grana Padano DOP z Chronioną Nazwą Pochodzenia (Dolina Padańska)-ser twardy z mleka krowiego. Format stanowi 1/16 całego kręgu.
GRANA PADANO DOP OK. 2 KG
Grana Padano DOP ok. 4kg: ser twardy z mleka krowiego z Chronioną Nazwą Pochodzenia (Dolina Padańska). Nasz ser dojrzewa minimum 16
GRANA PADANO DOP OK. 4KG
Grana Padano DOP ok. 30kg: ser twardy z mleka krowiego w całym kręgu. Chroniona Nazwa Pochodzenia ( Dolina Padańska) Ser dojrzewa
GRANA PADANO DOP OK. 30KG
Pecorino Romano DOP ok. 1 kg: ser owczy twardy, z Chronioną Nazwą Pochodzenia (region Rzymu). Jeden z najstarszych serów na
PECORINO ROMANO DOP OK. 1KG
Pecorino Toscano Frasco DOP ser z mleka owczego z Chronioną Nazwą Pochodzenia (z regionu Toskanii). Ser dojrzewa 20-30 dni, dzięki
PECORINO TOSCANO FRESCO DOP 2KG
PROVOLONE ok.1,5 kg -młody i łagodny ser z mleka krowiego z rodziny Pasta Filata (półmiękki, ciągliwy), dojrzewa od 2
PROVOLONE BOCCE OK.1,5KG
Ser dojrzały, półtłusty, dojrzewa ponad 10 miesięcy. Obszar produkcji mleka i sera Asiago DOP (Chroniona Nazwa Pochodzenia)
ASIAGO CHNP STAGIONATO VECCHIO
Scamorza Affumicata ok. 2kg: ser z mleka krowiego typu Pasta Filata (półmiękki, ciagliwy), podwędzany. Smak łagodny
SCAMORZA AFFUMICATA OK. 2KG
Ser twardy. Posiada gładką, twardą skórkę, ziarnisty miąższ, który może stać się kruchy i łamliwy. Smak wyważony,
ASIAGO CHNP FRESCO. SER PÓŁTWARDY, KRÓTKODOJRZEWAJĄCY
Ser dojrzewający, produkowany z mleka częściowo odtłuszczonego, dojrzewa ponad 10 miesięcy. Obszar produkcji mleka i sera Asiago
Asiago Stagionato Flex Disp 180g
Ser dojrzały, półtłusty, dojrzewa ponad 10 miesięcy. Obszar produkcji mleka i sera Asiago DOP (Chroniona Nazwa Pochodzenia)
ASIAGO CHNP VECCHIO 180g
Marki