BULION WARZYWNY Z RÓŻOWĄ SOLĄ
Bulion warzywny z różową solą
Smak: intensywny, harmonia mieszanka warzyw i kwiatu gałki muszkatołowej.
Wykorzystanie: na rosół, do aromatyzowania, do nadawania smaku i korygowania smaku zup i sosów; jako baza a także do wzbogacania smaku.
Dozowanie: na 50 litrów (zalecane dozowanie: 24 g/l)
Składniki: sól różowa 31%, bulion (sól jodowana (sól, jodan potasu), cukier, ekstrakt z drożdży, maltodekstryna, olej słonecznikowy, przyprawy korzenne), glukoza, skrobia, hydrolizat białka roślinnego, ekstrakt z drożdży, olej rzepakowy, przyprawy korzenne, pomidor w proszku, ekstrakty z przypraw korzennych.
Wysoka wydajność gwarantowana przez najlepszą jakość WIBERG.
Gwarancja jakości
Wybierając ten produkt możecie polegać na gwarancji jakości WIBERG i być pewnymi wyboru produktu najwyższej jakości, zapakowanego w optymalny sposób.
Opakowanie: | 1200g |