język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

BINDI

Kruche ciasto nadziewane purée brzoskwiniowym.
CROSTATA ALBICOCCA
Kruche ciasto nadziewane purée wiśniowym.
CROSTATA CILIEGIA
Kruche ciasto z maki razowej nadziewane purée pomarańczowym.
CROSTATA INTEGRALE ALL' ARANCIA
Beza przełożona kremem o smaku waniliowym. Produkt głęboko mrożony.
MARENGO TONDA
Beza przekładana kremem. Produktu nie należy rozmrażać. Sugerowane porcjowanie: 12-13.
MERINGA LUNGA
Cienkie, kakaowe ciasto filo, wypełnione czekoladą z gruszkami z zalewy.
Fillo pere e cioccolato
Cienkie ciasto filo z nadzieniem migdałowym i pokrojonymi w kostkę jabłkami. 
Scrigno con mele e mandorle
Suflet z ciemnej czekolady z ekwadorskim kakao i sercem z białej czekolady. Podaje się na gorąco.
souffle' black&white
Souffle' z płynnym nadzieniem czekoladowym. Podaje się na gorąco. W opakowaniu 12 porcji.  
SOUFFLE' Z NADZIENIEM CZEKOLADOWYM
Krem z sera ricotta (60%) z gruszkami w syropu na delikatnym biszkopcie o smaku orzechowym (27%)
Rozmrażanie:1,5-2h
RICOTTA E PERE
Waflowe rurki wypełnione kremem z ricotty, czekoladą i kandyzowaną pomarańczą. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie
CANNOLO SICILIANO
Tradycyjne amerykańskie ciasto czekoladowe z orzechami, kruche na zewnątrz, miękkie w środku.
Brownie
Tradycyjny neapolitański wyrób cukierniczy nasączony rumem.
MINI BABA AL RHUM
Krem kataloński z karmelizowanym cukrem trzcinowym. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 3 dni.
COPPA CREMA CATALANA
Kakaowe ciasto biszkoptowe nadziewane kremem orzechowym, udekorowane wiórkami czekolady.
CHOCO COCCIOLA
Marki
Facebook Instagram