język polski język angielski
Northcoast

RANA

RANA to numer 1 wśród producentów świeżych makaronów we Włoszech. Jest to rodzinna fabryka, która produkuje według tradycyjnych receptur i używa jedynie najlepszych jakościowo surowców.

Rana posiada szeroki wybór nadziewanych słonym nadzieniem pierożków wśród których są tak różnorodne kształty jak: Ravioli, Tortelloni, Tortellini, Cappelletti.

Dla działu HoReCa Rana oferuje format 1kg. Prócz pierożków proponujemy również klasyk kuchni włoskiej: Gnocchi w formacie 1kg. Wszystkie produkty są łatwe i szybkie w przygotowaniu: czas gotowania to tylko ok. 6 minut.

Formy i opakowania zostały specjalnie opracowane nie tylko dla zachowania jakości i świeżości lecz także
CAPPELLETTI Z PROSCIUTTO CRUDO 1KG
Formy i opakowania zostały specjalnie opracowane nie tylko dla zachowania jakości i świeżości lecz także
TORTELLONI Z SEREM RICOTTA I SZPINAKIEM 1KG
Formy i opakowania zostały specjalnie opracowane nie tylko dla zachowania jakości i świeżości lecz także
TORTELLI Z BOROWIKAMI 1KG
Formy i opakowania zostały specjalnie opracowane nie tylko dla zachowania jakości i świeżości lecz także
GNOCCHI ZIEMNIACZANE 1 KG
Formy i opakowania zostały specjalnie opracowane nie tylko dla zachowania jakości i świeżości lecz także
TAGLIATELLE 1KG
Formy i opakowania zostały specjalnie opracowane nie tylko dla zachowania jakości i świeżości lecz także
TORTELLINI Z MIĘSEM 1KG
Tortellini z ricottą i szpinakiem: włoskie pierożki, danie samo w sobie. Produkt wysokiej jakości wyprodukowany wg. tradycyjnej
TORTELLINI Z RICOTTĄ I SZPINAKIEM 250G
Tortellini z mięsem: włoskie pierożki, danie samo w sobie lub dodatek do barszczu czerwonego, rosułu lub bulionu. Produkt wysokiej
TORTELLINI Z MIĘSEM 250G
Makaron ze świeżych jaj z nadzieniem z grzybów.
Pierożki świeże Rana są najwyższej jakości produktem świeżym,
RAVIOLI Z GRZYBAMI 250G
Świeże pierożki włoskie cappelletti z nadzieniem o smaku szynki parmeńskiej prosciutto crudo.
Mogą być serwowane jako
Cappelletti z szynką prosciutto crudo 250g
Płaty makaronu świeżego Lasagne, danie można przygotować z dowolnym nadzieniem bez konieczności uprzedniego gotowania.
LASAGNE
Tagliatelle 250G: tradycyjny makaron świeży w formie tasiemki, produkowany bez konserwantów. Gotuje się tylko ok. 2 min, idealny do
TAGLIATELLE 250G
Pappardelle 250g: świeży makaron w formie szerszej wstążki, bez konserwantów. Czas gotowania: 2 minuty.
PAPPAREDLLE 250G
Spaghettoni 250g: świeży makaron w formie cienkich spaghetti, wyprodukowany wg. tradycyjnej receptury bez użycia konserwantów.
SPAGHETTONI 250G
Paglia Fieno 250g: świeży makaron w formie szerszej wstążki, wyprodukowany wg. tradycyjnej receptury. Makaron jest dwukolorowy:
PAGLIA FIENO 250G
Marki