język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

Mąka z pszenicy miękkiej typ 0 LA NAPOLETANA 2.0

Kod produktu: 77/02/02

Mąka z pszenicy miękkiej typ 0
W 310
P / L 0,60

Mąka prawdziwych pizzaiolo. Idealna dla podkreślenia doskonałości Pizzy Neapolitańskiej: doskonale rozwinięty i puszysty brzeg, miękkie, elastyczne i łatwe do pracy ciasto zapewniające idealny wypiek. Grubsze mielenie (typ 0) powoduje, że ciasto w połączeniu z pomidorami, mozzarellą i oliwą jeszcze bardziej podkreśla unikalność Pizzy Neapolitańskiej.

Dla prawdziwych profesjonalistów.

Mąka rekomendowana przez AVPN (Associazione Verace Pizza Napoletana) do wypieku autentycznej Pizzy Neapolitańskiej.

Pliki do pobrania:
Zadaj pytanie
Opakowanie: 25 kg
Marki
Facebook Instagram