język polski język angielski
Northcoast

Perino

Uwielbiane we Włoszech gnocchi tworzone są według starannie pielęgnowanych receptur. Miłe dla oka formy kryją w sobie wiele
GNOCCHI NADZIEWANE KOZIM SEREM I TRUFLĄ
Uwielbiane we Włoszech gnocchi tworzone są według starannie pielęgnowanych receptur. Miłe dla oka formy kryją w sobie wiele
GNOCCHI z POMIDORAMI I MOZZARELLĄ
Uwielbiane we Włoszech gnocchi tworzone są według starannie pielęgnowanych receptur. Miłe dla oka formy kryją w sobie wiele
GNOCCHI BURACZKOWE Z MASCARPONE I ORZECHAMI WŁOSKIMI
Makarony długie są wyciskane w niskich temperaturach z matryc wykonanych wyłącznie z brązu. Dzięki temu mają chropowatą
SPAGHETTI ALLA CHITARRA
Makarony długie są wyciskane w niskich temperaturach z matryc wykonanych wyłącznie z brązu. Dzięki temu mają chropowatą
SPAGHETTI ALLA CHITARRA orkiszowe
Makarony długie są wyciskane w niskich temperaturach z matryc wykonanych wyłącznie z brązu. Dzięki temu mają chropowatą
TAGLIOLINI
Makarony długie są wyciskane w niskich temperaturach z matryc wykonanych wyłącznie z brązu. Dzięki temu mają chropowatą
TAGLIOLINI Z ATRAMENTEM MĄTWY
Makarony długie są wyciskane w niskich temperaturach z matryc wykonanych wyłącznie z brązu. Dzięki temu mają chropowatą
TAGLIATELLE
Makarony długie są wyciskane w niskich temperaturach z matryc wykonanych wyłącznie z brązu. Dzięki temu mają chropowatą
TAGLIATELLE POMIDOROWE
Makarony długie są wyciskane w niskich temperaturach z matryc wykonanych wyłącznie z brązu. Dzięki temu mają chropowatą
TAGLIATELLE SZPINAKOWE
Makarony długie są wyciskane w niskich temperaturach z matryc wykonanych wyłącznie z brązu. Dzięki temu mają chropowatą
TAGLIATELLE Z ATRAMENTEM MĄTWY
Makarony długie są wyciskane w niskich temperaturach z matryc wykonanych wyłącznie z brązu. Dzięki temu mają chropowatą
TAGLIATELLE ORKISZOWE VEGAŃSKIE
Makarony długie są wyciskane w niskich temperaturach z matryc wykonanych wyłącznie z brązu. Dzięki temu mają chropowatą
FETTTUCCINE
Makarony długie są wyciskane w niskich temperaturach z matryc wykonanych wyłącznie z brązu. Dzięki temu mają chropowatą
PAPPARDELLE
Makarony krótkie przygotowywane są wyłącznie z naturalnych składników najwyższej jakości – włoskiej pszenicy durum
MACCHERONCINI
Makarony krótkie przygotowywane są wyłącznie z naturalnych składników najwyższej jakości – włoskiej pszenicy durum
GARGANELLI
Makarony krótkie przygotowywane są wyłącznie z naturalnych składników najwyższej jakości – włoskiej pszenicy durum
PENNE RIGATE
Makarony krótkie przygotowywane są wyłącznie z naturalnych składników najwyższej jakości – włoskiej pszenicy durum
STROZZAPRETI
Makarony krótkie przygotowywane są wyłącznie z naturalnych składników najwyższej jakości – włoskiej pszenicy durum
RIGATONI
Makarony krótkie przygotowywane są wyłącznie z naturalnych składników najwyższej jakości – włoskiej pszenicy durum
FUSILLONI Z ATRAMENTEM Z MĄTWY
Aktualności
NAGRODA W KONKURSIE LIDER FORUM 2019
NAGRODA W KONKURSIE LIDER FORUM 2019
Dwa produkty Nuova Castelli otrzymały brązowy medal w 15. edycji konkursu Lider Forum organizowanym przez Forum Mleczarskie.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Pappardelle z pancettą
Pappardelle z pancettą
08.01.2020 30 minut 4 osoby
Składniki: 300 g boczku pancetta lub innego boczku 2 pory 400 ml śmietany tłustej, najlepiej 30-36% tłuszczu 1 łyżka oleju lub masła 3...
Przygotowanie: 1. Umyć pory, przekroić na pół i jasną część pokroić w talarki. 2. Rozgrzać na patelni olej lub masło, dodać...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki