język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

PASQUA

Szczep: Montepulciano Winifikacja: typowa dla wina czerwonego: maceracja na skórkach z powtarzającym się mieszaniem,
Linia Le Collezioni Montepulciano d’Abruzzo DOC
Region: DOC Veneto  
Szczep: Corvina Veronese, Rondinella, Molinara   Zawartość alkoholu: 12% vol   Dzięki
LINIA LE COLLEZIONI BARDOLINO DOC
Region: DOC    
Szczep: Corvina Veronese, Rondinella, Corvinione Zawartość alkoholu: 12% vol Wino zawiera
LINIA LE COLLEZIONI VALPOLICELLA DOC
Region: IGT Puglia Szczep: Sangiovese Zawartość alkoholu: 12% Przenosimy się tam, gdzie część półwyspu Apenińskiego
LINIA LE COLLEZIONI SANGIOVESE DI PUGLIA IGT 1,5L
Region: IGT Puglia
Szczep: Malvasia Pojemność: 0,75l Zawartość alkoholu: 12% vol Odmiana winorośli Malvasia staje się coraz
LINIA LE COLLEZIONI MALVASIA DI PUGLIA IGT
Region: DOC Soave, Wenecja Euganejska (wł. Veneto ), Włochy Szczep: Garganega, Trebbiano di Soave Winifikacja: delikatna maceracja na
Linia Colori d’Italia Soave DOC 0,375L
Region: DOC Soave, Wenecja Euganejska (wł. Veneto ), Włochy Szczep: Garganega, Trebbiano di Soave Winifikacja: delikatna maceracja na
 Linia Colori d’Italia Soave DOC 0,75l
Szczep: Malvasia Winifikacja: winogrona zostają poddane szypułkowaniu i maceracji na zimno w 4°C przez 8 godzin, delikatne
LINIA COLORI D’ITALIA MALVASIA DI PUGLIA IGT
Szczep: Chardonnay Winifikacja: maceracja na skórkach przez 6 godzin. Oddzielenie skórek, dekantacja, szczepienie
LINIA COLORI D’ITALIA CHARDONNAY treVENEZIE IGT
Szczep: Pinot Grigio Winifikacja: szypułkowanie, delikatne tłoczenie, klarowanie w temperaturze 8-10°C przez 12 godzin.
LINIA COLORI D’ITALIA PINOT GRIGIO treVENEZIE IGT
Szczep: Corvina Veronese, Rondinella, Corvinone. Winifikacja: maceracja skórek 10-12 dni, fermentacja w temperaturze kontrolowanej
Linia Colori d’Italia VALPOLICELLA DOC 0,375l
Szczep: Corvina Veronese, Rondinella, Corvinone. Winifikacja: maceracja skórek 10-12 dni, fermentacja w temperaturze kontrolowanej
LINIA COLORI D’ITALIA VALPOLICELLA DOC 0,75l
Szczep: Corvina Veronese, Rondinella, Molinara. Winifikacja: jagody delikatnie sprasowane poddawane są maceracji na skórkach 8-10 dni,
Linia Colori d’Italia BARDOLINO DOC 0,375l
Szczep: Corvina Veronese, Rondinella, Molinara. Winifikacja: jagody delikatnie sprasowane poddawane są maceracji na skórkach 8-10 dni,
LINIA COLORI D'ITALIA BARDOLINO DOC 0,75l
Szczep:, Merlot Winifikacja:. Fermentacja odbywa się przy zanurzonym kożuchu  w temperaturze 24-25°C przez 8-10 dni.
LINIa COLORI D'ITALIA MERLOT treVENEZIE IGT
Szczep: Sangiovese Winifikacja: szypułkowanie a następnie maceracja skórek w kontrolowanej temperaturze. Delikatne wyciskanie,
LINIa COLORI D'ITALIA SANGIOVESE DI PUGLIA IGT
Szczep: Montepulciano Winifikacja: maceracja skórek w kontrolowanej temperaturze 25-28°C, delikatne mieszanie, fermentacja
LINIa COLORI D'ITALIA MONTEPULCIANO D'ABRUZZO DOC
Szczep: Corvina Veronese, Rondinella, Molinara Winifikacja: oddzielenie od skórek, moszcz umieszcza się w temperaturze 8-10°C,
Linia Colori d’Italia BARDOLINO CHIARETTO DOC 0,375l
Szczep: Corvina Veronese, Rondinella, Molinara Winifikacja: oddzielenie od skórek, moszcz umieszcza się w temperaturze 8-10°C,
Linia Colori d’Italia BARDOLINO CHIARETTO DOC 0,75l
Szczep: Pinot Bianco 30%, Pinot Nero 30%, Chardonnay 40% Rodzaj: musujące Winifikacja: jagody trzech winorośli zostają połączone
PINOT CHARDONNAY IGT FRIZZANTE
Aktualności
NAGRODA W KONKURSIE LIDER FORUM 2020
NAGRODA W KONKURSIE LIDER FORUM 2020
Produkt Nuova Castelli nagrodzony w konkursie Lider Forum 2020
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Sałatka z makaronem
Sałatka z makaronem
15 minut 2 osoby
Składniki: 100 g makaronu Pappardelle garść pomidorów koktajlowych, 3-4 suszone pomidory + 1 łyżka oleju z suszonych...
Przygotowanie: Makaron gotujemy zgodnie z instrukcją zamieszczoną na opakowaniu. Pomidorki przekrawamy na połówki, mieszamy je z ugotowanym...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram