język polski język angielski
Northcoast

ITALIA ALIMENTARI

Włoska szynka wieprzowa, parzona. Supermorbido to wysokiej jakości szynka parzona uzyskana z wyselekcjonowanej wieprzowiny.
CORTE BUONA PROSCIUTTO COTTO SUPERMORBIDO
Włoska szynka wieprzowa, parzona. Wędlina z wyselekcjonowanych udźców wieprzowych. Delikatny smak, doskonały
MONTORSI BLASI PROSCIUTTO COTTO SCELTO
Nduja to bardzo pikantna wędlina o miękkiej konsystencji. Ten rodzaj kiełbasy pochodzi z Spilinga w Kalabrii, a obecnie jest
ROCCA SILLA NDUJA PICCANTE
Włoska wędlina wieprzowa, surowa, dojrzewająca, z podgardla wieprzowego ze skórką i pieprzem. Wędlina z podgardla
CORTE BUONA GUANCIALE CON PEPE
Tradycyjne Milanese produkowane z wyselekcjonowanego mięsa, głównie z łopatki wieprzowej, średnio rozdrobnione. Mięso
CORTE BUONA SALAMI MILANO
Tradycyjne neapolitańskie salami, produkowane z wyselekcjonowanego mięsa. Produkcja z zachowaniem tradycyjnej i rzemieślniczej
CORTE BUONA SALAMI NAPOLI
Typowe salami dla regionu Kalabria (Włochy). Produkcja z zachowaniem tradycyjnej i rzemieślniczej obróbki. Duże
CORTE BUONA SALAMI VENTRICINA
Typowe salami dla regionu Kalabria (Włochy), drobno rozdrobnione, z dodatkiem słoninki oraz ostrej papryczki w celu
CORTE BUONA SALAMI SPIANATA PICCANTE CALABRA
Jest to najbardziej klasyczna wersja włoskiej „pancetta” (rodzaj boczku), bez skórki, produkowana ze starannie
VIA VERDI PANCETTA ARROTOLATA
Włoska kiełbasa wieprzowa salami, surowa, dojrzewająca, drobno rozdrobniona, plastrowana. Wędlina przygotowana wg tradycyjnej
SALAMI MILANO W PLASTRACH
Włoska kiełbasa wieprzowa salami, surowa, dojrzewająca, grubo rozdrobniona, plastrowana. Produkt silnie powiązany z terytorium,
SALAMI NAPOLI W PLASTRACH
Włoska szynka wieprzowa parzona, plastrowana. Wędlina wytworzona z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, poddanego parzeniu parowemu.
Szynka Prosciutto Cotto „Scelto” w plastrach
Włoska kiełbasa wieprzowa salami, surowa, dojrzewająca, średnio rozdrobniona, pikantna, plastrowana. Wędlina wytworzona wg tradycji
Salami pikantne w plastrach
Aktualności
FOOD PAIRING: WINO, WĘDLINY I SER
FOOD PAIRING: WINO, WĘDLINY I SER
Food pairing - sztuka łączenia smaków
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Zielona fasolka szparagowa z sosem pomidorowym
Zielona fasolka szparagowa z sosem pomidorowym
03.08.2018 45 minut 4 osoby
Składniki: 2 łyżeczki oliwy z oliwek Extra Vergine Cirio
1 drobno posiekana cebula
4 drobno posiekane ząbki czosnku
1 opakowanie...
Przygotowanie: Na patelni rozgrzej oliwę z oliwek, dodaj cebulę, czosnek i smaż przez ok. 10 min. Dodaj pomidory z puszki, gotuj na wolnym...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki