język polski język angielski
Northcoast

ITALIA ALIMENTARI

Włoska szynka wieprzowa, parzona. Supermorbido to wysokiej jakości szynka parzona uzyskana z wyselekcjonowanej wieprzowiny.
CORTE BUONA PROSCIUTTO COTTO SUPERMORBIDO
Włoska szynka wieprzowa, parzona. Wędlina z wyselekcjonowanych udźców wieprzowych. Delikatny smak, doskonały
MONTORSI BLASI PROSCIUTTO COTTO SCELTO
Nduja to bardzo pikantna wędlina o miękkiej konsystencji. Ten rodzaj kiełbasy pochodzi z Spilinga w Kalabrii, a obecnie jest
ROCCA SILLA NDUJA PICCANTE
Włoska wędlina wieprzowa, surowa, dojrzewająca, z podgardla wieprzowego ze skórką i pieprzem. Wędlina z podgardla
CORTE BUONA GUANCIALE CON PEPE
Tradycyjne Milanese produkowane z wyselekcjonowanego mięsa, głównie z łopatki wieprzowej, średnio rozdrobnione. Mięso
CORTE BUONA SALAMI MILANO
Tradycyjne neapolitańskie salami, produkowane z wyselekcjonowanego mięsa. Produkcja z zachowaniem tradycyjnej i rzemieślniczej
CORTE BUONA SALAMI NAPOLI
Typowe salami dla regionu Kalabria (Włochy). Produkcja z zachowaniem tradycyjnej i rzemieślniczej obróbki. Duże
CORTE BUONA SALAMI VENTRICINA
Typowe salami dla regionu Kalabria (Włochy), drobno rozdrobnione, z dodatkiem słoninki oraz ostrej papryczki w celu
CORTE BUONA SALAMI SPIANATA PICCANTE CALABRA
Jest to najbardziej klasyczna wersja włoskiej „pancetta” (rodzaj boczku), bez skórki, produkowana ze starannie
VIA VERDI PANCETTA ARROTOLATA
Aktualności
Parmigiano Reggiano 30 miesięczny nagrodzony w Konkursie Lider Forum 2018
Parmigiano Reggiano 30 miesięczny nagrodzony w Konkursie Lider Forum 2018
Z dumą informujemy, że ser Parmigiano Reggiano 30 miesięczny zajął III miejsce w konkursie Lider Forum 2018 w kategorii Top jakość.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Canapé z suszonymi pomidorami
Canapé z suszonymi pomidorami
03.08.2018 15 minut 6 osoby
Składniki: 6 kromek francuskiej bagietki
150g kremowego sera koziego
1 łyżka poszatkowanej natki pietruszki
6 połówek...
Przygotowanie: Pieczywo delikatnie opiec w piekarniku lub tosterze. Ser połączyć z natką pietruszki, rozsmarować na każdej kromce bagietki....
Zobacz wszystkie przepisy
Marki