język polski język angielski
Northcoast

ITALIA ALIMENTARI

Włoska szynka wieprzowa, parzona. Supermorbido to wysokiej jakości szynka parzona uzyskana z wyselekcjonowanej wieprzowiny.
CORTE BUONA PROSCIUTTO COTTO SUPERMORBIDO
Włoska szynka wieprzowa, parzona. Wędlina z wyselekcjonowanych udźców wieprzowych. Delikatny smak, doskonały
MONTORSI BLASI PROSCIUTTO COTTO SCELTO
Nduja to bardzo pikantna wędlina o miękkiej konsystencji. Ten rodzaj kiełbasy pochodzi z Spilinga w Kalabrii, a obecnie jest
ROCCA SILLA NDUJA PICCANTE
Włoska wędlina wieprzowa, surowa, dojrzewająca, z podgardla wieprzowego ze skórką i pieprzem. Wędlina z podgardla
CORTE BUONA GUANCIALE CON PEPE
Tradycyjne neapolitańskie salami, produkowane z wyselekcjonowanego mięsa. Produkcja z zachowaniem tradycyjnej i rzemieślniczej
CORTE BUONA SALAMI NAPOLI
Typowe salami dla regionu Kalabria (Włochy). Produkcja z zachowaniem tradycyjnej i rzemieślniczej obróbki. Duże
CORTE BUONA SALAMI VENTRICINA
Typowe salami dla regionu Kalabria (Włochy), drobno rozdrobnione, z dodatkiem słoninki oraz ostrej papryczki w celu
CORTE BUONA SALAMI SPIANATA PICCANTE CALABRA
Jest to najbardziej klasyczna wersja włoskiej „pancetta” (rodzaj boczku), bez skórki, produkowana ze starannie
VIA VERDI PANCETTA ARROTOLATA
Włoska kiełbasa wieprzowa salami, surowa, dojrzewająca, grubo rozdrobniona, plastrowana. Produkt silnie powiązany z terytorium,
SALAMI NAPOLI W PLASTRACH
Włoska szynka wieprzowa parzona, plastrowana. Wędlina wytworzona z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, poddanego parzeniu parowemu.
Szynka Prosciutto Cotto „Scelto” w plastrach
Aktualności
Nowe smaki owocowej rapsodii
Nowe smaki owocowej rapsodii
2 nowe smaki Owocowej Rapsodii już w ofercie: jabłko z cynamonem oraz mango z marakują.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Fettuccine z pieczarkami w sosie mascarpone z pancettą
Fettuccine z pieczarkami w sosie mascarpone z pancettą
06.11.2019 25 minut 4 osoby
Składniki: ok 500g makaronu Festaiola Fettuccine  250 g pieczarek 2 łyżki masła 4 ząbki czosnku 1 pęczek posiekanej pietruszki ok. 250...
Przygotowanie: Umyte i osuszone pieczarki kroimy w plastry (nie obieram ze skórki) a następnie podsmażamy na maśle z posiekanym...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki