język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

Fontanafredda

Szczep: Barbera Winifikacja: po trwającej tydzień maceracji na skórkach następuje faza fermentacji malolaktycznej. Dojrzewanie: 5
Briccotondo DOC
Szczep: Nebbiolo Winifikacja: 7 dni w kontrolowanej temperaturze 28C. Dojrzewanie: 8 miesięcy w beczkach dębowych + dodatkowe
EBBIO Langhe Nebbiolo DOC
Szczep: Barbera Winifikacja: ok. 10 dni w stalowych zbiornikach w kontrolowanej temperaturze ok 30-32 C Dojrzewanie: rok
Papagena DOC Superiore
Szczep: Nebbiolo Winifikacja: 15 dni w kontrolowanej temperaturze ok 30C z częstym przepompowywaniem w celu maksymalnej
Serralunga d’Alba DOCG
Aktualności
Włoska kawa Cellini już dostępna
Włoska kawa Cellini już dostępna
North Coast S.A. oficjalnym dystrybutorem włoskiej kawy Cellini.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Makaron z krewetkami i sosem pesto
Makaron z krewetkami i sosem pesto
45 minut 4 osoby
Składniki: 1 opakowanie makaronu Festaiola Pappardelle Agnesi 1 duża cukinia 4-5 ząbków czosnku 1/2 papryczki chili lub szczypta...
Przygotowanie: Na rozgrzanej patelni z masłem podsmażamy delikatnie posiekany w cienkie plastry czosnek oraz kawałki chili lub płatki chili....
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram