język polski język angielski
Northcoast

Fontanafredda

Szczep: Barbera Winifikacja: po trwającej tydzień maceracji na skórkach następuje faza fermentacji malolaktycznej. Dojrzewanie: 5
Briccotondo DOC
Szczep: Nebbiolo Winifikacja: 7 dni w kontrolowanej temperaturze 28C. Dojrzewanie: 8 miesięcy w beczkach dębowych + dodatkowe
EBBIO Langhe Nebbiolo DOC
Szczep: Barbera Winifikacja: ok. 10 dni w stalowych zbiornikach w kontrolowanej temperaturze ok 30-32 C Dojrzewanie: rok
Papagena DOC Superiore
Szczep: Nebbiolo Winifikacja: 15 dni w kontrolowanej temperaturze ok 30C z częstym przepompowywaniem w celu maksymalnej
Serralunga d’Alba DOCG
Aktualności
Nowe smaki owocowej rapsodii
Nowe smaki owocowej rapsodii
2 nowe smaki Owocowej Rapsodii już w ofercie: jabłko z cynamonem oraz mango z marakują.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Fettuccine z pieczarkami w sosie mascarpone z pancettą
Fettuccine z pieczarkami w sosie mascarpone z pancettą
06.11.2019 25 minut 4 osoby
Składniki: ok 500g makaronu Festaiola Fettuccine  250 g pieczarek 2 łyżki masła 4 ząbki czosnku 1 pęczek posiekanej pietruszki ok. 250...
Przygotowanie: Umyte i osuszone pieczarki kroimy w plastry (nie obieram ze skórki) a następnie podsmażamy na maśle z posiekanym...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki