język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

Fontanafredda

Szczep: Barbera Winifikacja: po trwającej tydzień maceracji na skórkach następuje faza fermentacji malolaktycznej. Dojrzewanie: 5
Briccotondo DOC
Szczep: Nebbiolo Winifikacja: 7 dni w kontrolowanej temperaturze 28C. Dojrzewanie: 8 miesięcy w beczkach dębowych + dodatkowe
EBBIO Langhe Nebbiolo DOC
Szczep: Nebbiolo Winifikacja: 15 dni w kontrolowanej temperaturze ok 30C z częstym przepompowywaniem w celu maksymalnej
Serralunga d’Alba DOCG
Aktualności
Akcja #Wzywamyposiłki
Akcja #Wzywamyposiłki
02.04.2020
Dzięki współpracy z Akademią Kulinarna Whirlpool, North Coast przyłączył się do akcji na rzecz wsparcia lekarzy w ramach akcji #WzywamyPosiłki.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Pappardelle z pancettą
Pappardelle z pancettą
08.01.2020 30 minut 4 osoby
Składniki: 300 g boczku pancetta lub innego boczku 2 pory 400 ml śmietany tłustej, najlepiej 30-36% tłuszczu 1 łyżka oleju lub masła 3...
Przygotowanie: 1. Umyć pory, przekroić na pół i jasną część pokroić w talarki. 2. Rozgrzać na patelni olej lub masło, dodać...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram