język polski język angielski
Northcoast

Dolmio

Włoski sos przygotowany z dojrzałych pomidorów, cienko krojonej świeżej cebuli, ziaren zielonego pieprzu, posiekanych liści
SOS  PICCANTE Z OSTRĄ PAPRYKĄ
Włoski sos przygotowany z dojrzałych soczystych pomidorów, garści krojonych w ćwiartki pieczarek, cienko krojonej świeżej cebuli,
SOS SPECIALE Z PIECZARKAMI
Włoski sos przygotowany z dojrzałych soczystych pomidorów, cienko krojonej świeżej cebuli, delikatnie pieczonego czosnku,
SOS SPECIALE Z PIECZONYM CZOSNKIEM I CEBULĄ
Włoski sos z przygotowany z dojrzałych soczystych pomidorów, świeżej cebuli, posiekanych liści świeżej bazyli, zmiażdżonych
SOS BOLOGNESE CLASSICO
Włoski sos przygotowany z dojrzałych pomidorów, cienko krojonej świeżej cebuli, ziaren zielonego pieprzu, posiekanych liści
SOS  PICCANTE Z OSTRĄ PAPRYKĄ
Włoski sos przygotowany z dojrzałych soczystych pomidorów, garści krojonych w ćwiartki pieczarek, cienko krojonej świeżej cebuli,
SOS SPECIALE Z PIECZARKAMI
Włoski sos przygotowany z dojrzałych soczystych pomidorów, cienko krojonej świeżej cebuli, delikatnie pieczonego czosnku,
SOS SPECIALE Z PIECZONYM CZOSNKIEM I CEBULĄ
Włoski sos z przygotowany z dojrzałych soczystych pomidorów, świeżej cebuli, posiekanych liści świeżej bazyli, zmiażdżonych
SOS BOLOGNESE CLASSICO
Aktualności
NAGRODA W KONKURSIE LIDER FORUM 2019
NAGRODA W KONKURSIE LIDER FORUM 2019
Dwa produkty Nuova Castelli otrzymały brązowy medal w 15. edycji konkursu Lider Forum organizowanym przez Forum Mleczarskie.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Pappardelle z pancettą
Pappardelle z pancettą
08.01.2020 30 minut 4 osoby
Składniki: 300 g boczku pancetta lub innego boczku 2 pory 400 ml śmietany tłustej, najlepiej 30-36% tłuszczu 1 łyżka oleju lub masła 3...
Przygotowanie: 1. Umyć pory, przekroić na pół i jasną część pokroić w talarki. 2. Rozgrzać na patelni olej lub masło, dodać...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki