język polski język angielski
Northcoast

DI VITTORIO

Włoska wędlina otrzymywana na drodze gotowania niektórych części mięsa wieprzowego. Dzięki nowoczesnemu procesowi produkcyjnemu
COTTO RUBINO
Włoska wędlina otrzymywana na drodze gotowania niektórych części mięsa wieprzowego. Dzięki nowoczesnemu procesowi produkcyjnemu
COTTO RUBINO 7,5kg
Prosciutto crudo MEC ok. 5,5kg: szynka wieprzowa dojrzewająca z całego udźca wieprzowego. Surowcem jest wieprzowina pochodzenia
PROSCIUTTO CRUDO MEC OK. 5,5KG
Salame Felino pochodzi z miejscowości Felino w prowincji Parma. Wytwarzana z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego: szynka, boczek
SALAME FELINO
Tradycyjna kiełbasa włoska, szczególnie ceniona za pikantny smak. Charakteryzuje się drobno-średnim stopniem zmielenia mięsa,
SALSICCIA PICCANTE BASTONE
Jedno z najbardziej znanych włoskich salami. Produkuje się je z drobno zmielonego chudego i tłustego mięsa wieprzowego. Salami
SALAME MILANO
Salami z mięsa wieprzowego o średnio-dużym stopniu zmielenia mięsa. Produkt wędzony o charakterystycznym czerwonym kolorze.
SALAME NAPOLI
Dwupak deseru Panna Cotta: na bazie słodkiej śmietanki z polewą karmelową.
Warunki przechowywania produktu: max.+8˚C
DESER PANNA COTTA Z KARMELEM
Dwupak deseru Capuccio: masa na bazie Mascarpone i kawy z posypką czekoladową.
Warunki przechowywania produktu: max.+8˚C
DESER CAPPUCCIO
Dwupak Tartufo: deser w formie trufli (tartufo-wł. Trufla). Kula kakaowa wypełniona „zabaglione”- krem na bazie
DESER TARTUFO
Dwupak deseru PROFITEROLES: kulki ciasta francuskiego wypełnione kremem waniliowym w polewie czekoladowej.
Warunki przechowywania
DESER PROFITEROLES
Dwupak deseru Tiramisu. Klasyk włoskiej tradycji cukierniczej, krem na bazie mascarpone, posypany kakao, ułożony na delikatnych biszkoptach
DESER TIRAMISU
Ventricina to kiełbasa z mięsa wieprzowego o średnio-dużym stopniu zmielenia. Surowiec: polędwica wieprzowa, schab, boczek krojony
SALAME VENTRICINA PICCANTE
Jest jednym z najbardziej znanych salami z regionu Toskania (Włochy).
Do wyrobu używa się wieprzowego mięsa chudego
FINOCCHIONA TOSCANA
Aktualności
FOOD PAIRING: WINO, WĘDLINY I SER
FOOD PAIRING: WINO, WĘDLINY I SER
Food pairing - sztuka łączenia smaków
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Zielona fasolka szparagowa z sosem pomidorowym
Zielona fasolka szparagowa z sosem pomidorowym
03.08.2018 45 minut 4 osoby
Składniki: 2 łyżeczki oliwy z oliwek Extra Vergine Cirio
1 drobno posiekana cebula
4 drobno posiekane ząbki czosnku
1 opakowanie...
Przygotowanie: Na patelni rozgrzej oliwę z oliwek, dodaj cebulę, czosnek i smaż przez ok. 10 min. Dodaj pomidory z puszki, gotuj na wolnym...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki