język polski język angielski
Northcoast

DI VITTORIO

Dwupak deseru Panna Cotta: na bazie słodkiej śmietanki z polewą karmelową.
Warunki przechowywania produktu: max.+8˚C
DESER PANNA COTTA Z KARMELEM
Dwupak deseru Capuccio: masa na bazie Mascarpone i kawy z posypką czekoladową.
Warunki przechowywania produktu: max.+8˚C
DESER CAPPUCCIO
Dwupak Tartufo: deser w formie trufli (tartufo-wł. Trufla). Kula kakaowa wypełniona „zabaglione”- krem na bazie
DESER TARTUFO
Dwupak deseru PROFITEROLES: kulki ciasta francuskiego wypełnione kremem waniliowym w polewie czekoladowej.
Warunki przechowywania
DESER PROFITEROLES
Dwupak deseru Tiramisu. Klasyk włoskiej tradycji cukierniczej, krem na bazie mascarpone, posypany kakao, ułożony na delikatnych biszkoptach
DESER TIRAMISU
Ventricina to kiełbasa z mięsa wieprzowego o średnio-dużym stopniu zmielenia. Surowiec: polędwica wieprzowa, schab, boczek krojony
SALAME VENTRICINA PICCANTE
Jest jednym z najbardziej znanych salami z regionu Toskania (Włochy).
Do wyrobu używa się wieprzowego mięsa chudego
FINOCCHIONA TOSCANA
Produkt sprowadzany na zamówienie! Porchetta popularna jest w całych Włoszech, jednak jej korzenie wywodzą się z prowincji
porchetta arrosto
Aktualności
Włoskie przysmaki na 13. Festiwalu Filmu i Sztuki Dwa Brzegi
Włoskie przysmaki na 13. Festiwalu Filmu i Sztuki Dwa Brzegi
W dniach 27 lipca - 4 sierpnia 2019 w Kazimierzu Dolnym odbył się 13. Festiwal Filmu i Sztuki Dwa Brzegi, podczas którego goście mogli obejrzeć filmy z całego świata.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Fettuccine ze świeżymi pomidorami
Fettuccine ze świeżymi pomidorami
13.08.2019 20 minut 4 osoby
Składniki: 500 g świeżych pomidorów 1 duża garść liści świeżej bazylii 75 ml oliwy extra virgin 120 g twardego sera feta opakowanie...
Przygotowanie: Pomidory pokroić na większe kawałki, wyjąć gniazda nasienne. Pomidory przełożyć do szklanego naczynia, dodać połowę listków...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki