język polski język angielski
Northcoast

DI VITTORIO

Dwupak deseru PROFITEROLES: kulki ciasta francuskiego wypełnione kremem waniliowym w polewie czekoladowej.
Warunki przechowywania
DESER PROFITEROLES
Dwupak Tartufo: deser w formie trufli (tartufo-wł. Trufla). Kula kakaowa wypełniona „zabaglione”- krem na bazie
DESER TARTUFO
Dwupak deseru Capuccio: masa na bazie Mascarpone i kawy z posypką czekoladową.
Warunki przechowywania produktu: max.+8˚C
DESER CAPPUCCIO
Tradycyjny produkt wyrabiany metodami rzemieślniczymi. Mięso wieprzowe poddaje się drobnemu mieleniu, dodaje się słoninę i ostrą
salame spianata piccante
DOJRZEWAJĄCY UDZIEC WIEPRZOWY BEZ KOŚCI.  DOJRZ. 12-18 M-CY. BEZ KOŚCI Oryginalna szynka San Daniele bez kości Chroniona Nazwa
PROSCIUTTO DI SAN DANIELE CHNP.
Oryginalna włoska wędlina dojrzewająca. Chudy karczek wieprzowy, wędlina typowa dla regionu Parmy. Dojrzewa minimum 2 miesiące.
COPPA WĘDLINA DOJRZEWAJĄCA
Suszona dojrzewająca polędwica wołowa, wytwarzana w dolinie Valtellina (północne Włochy). Wśród innych włoskich
BRESAOLA SOLONA
Włoska wędlina otrzymywana na drodze gotowania niektórych części mięsa wieprzowego. Dzięki nowoczesnemu procesowi produkcyjnemu
COTTO RUBINO
Tradycyjna kiełbasa włoska, szczególnie ceniona za pikantny smak. Charakteryzuje się drobno-średnim stopniem zmielenia mięsa,
SALSICCIA PICCANTE BASTONE
Jedno z najbardziej znanych włoskich salami. Produkuje się je z drobno zmielonego chudego i tłustego mięsa wieprzowego. Salami
SALAME MILANO
Salami z mięsa wieprzowego o średnio-dużym stopniu zmielenia mięsa. Produkt wędzony o charakterystycznym czerwonym kolorze.
SALAME NAPOLI
Dwupak deseru Capuccio: masa na bazie Mascarpone i kawy z posypką czekoladową.
Warunki przechowywania produktu: max.+8˚C
DESER CAPPUCCIO
Dwupak Tartufo: deser w formie trufli (tartufo-wł. Trufla). Kula kakaowa wypełniona „zabaglione”- krem na bazie
DESER TARTUFO
Dwupak deseru PROFITEROLES: kulki ciasta francuskiego wypełnione kremem waniliowym w polewie czekoladowej.
Warunki przechowywania
DESER PROFITEROLES
Aktualności
NAGRODA W KONKURSIE LIDER FORUM 2019
NAGRODA W KONKURSIE LIDER FORUM 2019
Dwa produkty Nuova Castelli otrzymały brązowy medal w 15. edycji konkursu Lider Forum organizowanym przez Forum Mleczarskie.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Pappardelle z pancettą
Pappardelle z pancettą
08.01.2020 30 minut 4 osoby
Składniki: 300 g boczku pancetta lub innego boczku 2 pory 400 ml śmietany tłustej, najlepiej 30-36% tłuszczu 1 łyżka oleju lub masła 3...
Przygotowanie: 1. Umyć pory, przekroić na pół i jasną część pokroić w talarki. 2. Rozgrzać na patelni olej lub masło, dodać...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki