język polski język angielski
Northcoast

DI VITTORIO

Dwupak deseru Tiramisu. Klasyk włoskiej tradycji cukierniczej, krem na bazie mascarpone, posypany kakao, ułożony na delikatnych biszkoptach
DESER TIRAMISU
Dwupak deseru PROFITEROLES: kulki ciasta francuskiego wypełnione kremem waniliowym w polewie czekoladowej.
Warunki przechowywania
DESER PROFITEROLES
Dwupak deseru Panna Cotta: na bazie słodkiej śmietanki z polewą karmelową.
Warunki przechowywania produktu: max.+8˚C
DESER PANNA COTTA Z KARMELEM
Dwupak Tartufo: deser w formie trufli (tartufo-wł. Trufla). Kula kakaowa wypełniona „zabaglione”- krem na bazie
DESER TARTUFO
Dwupak deseru Capuccio: masa na bazie Mascarpone i kawy z posypką czekoladową.
Warunki przechowywania produktu: max.+8˚C
DESER CAPPUCCIO
Tradycyjny produkt wyrabiany metodami rzemieślniczymi. Mięso wieprzowe poddaje się drobnemu mieleniu, dodaje się słoninę i ostrą
salame spianata piccante
Oryginalna włoska wędlina dojrzewająca. Chudy karczek wieprzowy, wędlina typowa dla regionu Parmy. Dojrzewa minimum 2 miesiące.
PANCETTA ROLOWANA
DROBNO ROZDROBNIONA WIEPRZOWINA I SŁONINA KROJONA W KOSTKĘ, Z DODATKIEM ZIARENEK PIEPRZU I POŁÓWEK PISTACJI. PRODUKT
MORTADELLA
DOJRZEWAJĄCY UDZIEC WIEPRZOWY BEZ KOŚCI.  DOJRZ. 12-18 M-CY. BEZ KOŚCI Oryginalna szynka San Daniele bez kości Chroniona Nazwa
PROSCIUTTO DI SAN DANIELE CHNP.
 UDZIEC WIEPRZOWY, DOJRZEWAJĄCY, PODWĘDZANY Z PRZYPRAWAM Oryginalny włoski udziec wieprzowy z przyprawami. Produkt lekko
SPECK
DROBNO ROZDROBNIONA WIEPRZOWINA I SŁONINA KROJONA W KOSTKĘ, Z DODATKIEM ZIARENEK PIEPRZU I POŁÓWEK PISTACJI. PRODUKT
MORTADELLA ok. 800g
Oryginalna włoska wędlina dojrzewająca. Chudy karczek wieprzowy, wędlina typowa dla regionu Parmy. Dojrzewa minimum 2 miesiące.
COPPA WĘDLINA DOJRZEWAJĄCA
Suszona dojrzewająca polędwica wołowa, wytwarzana w dolinie Valtellina (północne Włochy). Wśród innych włoskich
BRESAOLA SOLONA
Włoska wędlina otrzymywana na drodze gotowania niektórych części mięsa wieprzowego. Dzięki nowoczesnemu procesowi produkcyjnemu
COTTO RUBINO
Włoska wędlina otrzymywana na drodze gotowania niektórych części mięsa wieprzowego. Dzięki nowoczesnemu procesowi produkcyjnemu
COTTO RUBINO 7,5kg
Prosciutto crudo MEC ok. 5,5kg: szynka wieprzowa dojrzewająca z całego udźca wieprzowego. Surowcem jest wieprzowina pochodzenia
PROSCIUTTO CRUDO MEC OK. 5,5KG
Salame Felino pochodzi z miejscowości Felino w prowincji Parma. Wytwarzana z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego: szynka, boczek
SALAME FELINO
Tradycyjna kiełbasa włoska, szczególnie ceniona za pikantny smak. Charakteryzuje się drobno-średnim stopniem zmielenia mięsa,
SALSICCIA PICCANTE BASTONE
Jedno z najbardziej znanych włoskich salami. Produkuje się je z drobno zmielonego chudego i tłustego mięsa wieprzowego. Salami
SALAME MILANO
Salami z mięsa wieprzowego o średnio-dużym stopniu zmielenia mięsa. Produkt wędzony o charakterystycznym czerwonym kolorze.
SALAME NAPOLI
Aktualności
Degustacja włoskich produktów w Trattoria La Riva
Degustacja włoskich produktów w Trattoria La Riva
Tradycyjna włoska kuchnia, tworzona na bazie świeżych produktów najlepszej jakości to domena prawdziwej Trattorii.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Fettuccine ze świeżymi pomidorami
Fettuccine ze świeżymi pomidorami
13.08.2019 20 minut 4 osoby
Składniki: 500 g świeżych pomidorów 1 duża garść liści świeżej bazylii 75 ml oliwy extra virgin 120 g twardego sera feta opakowanie...
Przygotowanie: Pomidory pokroić na większe kawałki, wyjąć gniazda nasienne. Pomidory przełożyć do szklanego naczynia, dodać połowę listków...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki