język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

Cirio

Cuor di pomodoro – Wyjątkowy sos pomidorowy To nowa propozycja marki Cirio stworzona dla wymagających szefów kuchni. To
CUOR DI POMODORO BAG IN BOX
Drobno pokrojone pomidory zanurzone w  sosie z dodatkiem ziół śródziemnomorskich. Tradycyjny przepis na autentyczny
sos do pizzy BAG IN BOX
Tradycyjny włoski sos warzywny na bazie pomidorów z dodatkiem papryczki chilli. Doskonały do tradycyjnego włoskiego dania pennette
PIKANTNY SOS POMIDOROWY ARRABBIATA
Niezbędny w każdej kuchni, wyjątkowo gęsty i aromatyczny koncentrat pomidorowy. Wygodne opakowania 4x70 g.
Koncentrat pomidorowy Super Cirio
Gotowa do użycia pasta pomidorowa z warzywami i parmiggiano. Idealna jako dodatek do kanapek, krakersów, kiełbasek. Opakowanie
La Bellissima
Groszek zielony najwyższej jakości dostępny w poręcznym i innowacyjnym opakowaniu Tetra Recart®, które zapewnia
ZIELONY GROSZEK
Czerwona fasola najwyższej jakości dostępna w poręcznym i innowacyjnym opakowaniu Tetra Recart®, które zapewnia
Czerwona fasola
Fasola borlotti najwyższej jakości dostępna w poręcznym i innowacyjnym opakowaniu Tetra Recart®, które zapewnia
fasola borlotti
Ciecierzyca najwyższej jakości dostępna w poręcznym i innowacyjnym opakowaniu Tetra Recart®, które zapewnia
Ciecierzyca
Biała fasola najwyższej jakości dostępna w poręcznym i innowacyjnym opakowaniu Tetra Recart®, które zapewnia
Fasola biała
Fasola vannellini najwyższej jakości dostępna w poręcznym i innowacyjnym opakowaniu Tetra Recart®, które
fasola cannellini
Soczewica najwyższej jakości dostępna w poręcznym i innowacyjnym opakowaniu Tetra Recart®, które zapewnia bezpieczne
Soczewica
Super Cirio – podwójny koncentrat pomidorowy 100% włoskich pomidorów, które są synonimem wysokiej jakości
PODWÓJNY KONCENTRAT POMIDOROWY "SUPER CIRIO", TUBA
Aktualności
North Coast członkiem CCIIP
North Coast członkiem CCIIP
North Coast dołączył do grona członków Włoskiej Izby Handlowo – Przemysłowej w Polsce
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Torta Pasqualina
Torta Pasqualina
60 minut 4 osoby
Składniki: Ciasto kruche: 2 szklanki mąki pszennej, 1 jajo, 100 g zimnego masła, szczypta soli. + opcjonalnie 2-3 łyżki zimnej...
Przygotowanie: Mąkę mieszamy z jajem i pokrojonym, schłodzonym masłem. Wyrabiamy kruche ciasto; jeśli jest zbyt suche, dodajemy 2-3 łyżki zimnej...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram