język polski język angielski
Northcoast

BAULI

Włoska babka posypana cukrem pudrem. Pandoro to produkt piekarski wyprodukowany na naturalnych drożdżach.
Nie zawiera
Pandoro
Drożdżowa babka z bakaliami. Panettone to produkt piekarski wyprodukowany na naturalnych drożdżach.
Nie zawiera
Panettone Classico
Drożdżowa babka z kawałkami czekolady.  Wykorzystano tylko najlepsze składniki.  Przygotowane według tradycyjnych metod,
Panettone z kawałkami czekolady
Wilgotne ciasto wypełnione pysznym kremem cytrynowym.  Niezastąpiony deser na świątecznym stole. 
Limoncino
Włoska babka posypana cukrem pudrem. Pandoro to produkt piekarski wyprodukowany na naturalnych drożdżach.
Nie zawiera
Pandoro
Drożdżowa babka z bakaliami. Panettone to produkt piekarski wyprodukowany na naturalnych drożdżach.
Nie zawiera
Panettone Classico
Drożdżowa babka z kawałkami czekolady.  Wykorzystano tylko najlepsze składniki.  Przygotowane według tradycyjnych metod,
Panettone z kawałkami czekolady
Wilgotne ciasto wypełnione pysznym kremem cytrynowym.  Niezastąpiony deser na świątecznym stole. 
Limoncino
Aktualności
Nowe smaki owocowej rapsodii
Nowe smaki owocowej rapsodii
2 nowe smaki Owocowej Rapsodii już w ofercie: jabłko z cynamonem oraz mango z marakują.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Fettuccine z pieczarkami w sosie mascarpone z pancettą
Fettuccine z pieczarkami w sosie mascarpone z pancettą
06.11.2019 25 minut 4 osoby
Składniki: ok 500g makaronu Festaiola Fettuccine  250 g pieczarek 2 łyżki masła 4 ząbki czosnku 1 pęczek posiekanej pietruszki ok. 250...
Przygotowanie: Umyte i osuszone pieczarki kroimy w plastry (nie obieram ze skórki) a następnie podsmażamy na maśle z posiekanym...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki