język polski język angielski
Northcoast

Arisi

Pesto alla Genovese jest typowym sosem z północno – zachodniej części Włoch, regionu Liguria. Sos ze świeżej bazylii
PESTO ALLA GENOVESE
Pesto alla Genovese jest typowym sosem z północno – zachodniej części Włoch, regionu Liguria. Sos ze świeżej bazylii
PESTO ALLA GENOVESE
Pesto Rosso – sos jest wariantem tradycyjnego Pesto Genovese z dodatkiem suszonych pomidorów.
PESTO CZERWONE
Pasta czosnkowa – włoski czosnek z dodatkiem oliwy z oliwek. Idealna jako składnik do przygotowywania sosów
PASTA CZOSNKOWA
Pesto alla Genovese jest typowym sosem z północno – zachodniej części Włoch, regionu Liguria. Sos ze świeżej bazylii
PESTO ALLA GENOVESE
Pesto Rosso – sos jest wariantem tradycyjnego Pesto Genovese z dodatkiem suszonych pomidorów.
PESTO CZERWONE
Pasta czosnkowa – włoski czosnek z dodatkiem oliwy z oliwek. Idealna jako składnik do przygotowywania sosów
PASTA CZOSNKOWA
Aktualności
Nowe smaki owocowej rapsodii
Nowe smaki owocowej rapsodii
2 nowe smaki Owocowej Rapsodii już w ofercie: jabłko z cynamonem oraz mango z marakują.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Fettuccine z pieczarkami w sosie mascarpone z pancettą
Fettuccine z pieczarkami w sosie mascarpone z pancettą
06.11.2019 25 minut 4 osoby
Składniki: ok 500g makaronu Festaiola Fettuccine  250 g pieczarek 2 łyżki masła 4 ząbki czosnku 1 pęczek posiekanej pietruszki ok. 250...
Przygotowanie: Umyte i osuszone pieczarki kroimy w plastry (nie obieram ze skórki) a następnie podsmażamy na maśle z posiekanym...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki