język polski język angielski
Northcoast

Arisi

Pesto alla Genovese jest typowym sosem z północno – zachodniej części Włoch, regionu Liguria. Sos ze świeżej bazylii
PESTO ALLA GENOVESE
Pesto alla Genovese jest typowym sosem z północno – zachodniej części Włoch, regionu Liguria. Sos ze świeżej bazylii
PESTO ALLA GENOVESE
Pesto Rosso – sos jest wariantem tradycyjnego Pesto Genovese z dodatkiem suszonych pomidorów.
PESTO CZERWONE
Pasta czosnkowa – włoski czosnek z dodatkiem oliwy z oliwek. Idealna jako składnik do przygotowywania sosów
PASTA CZOSNKOWA
Pesto alla Genovese jest typowym sosem z północno – zachodniej części Włoch, regionu Liguria. Sos ze świeżej bazylii
PESTO ALLA GENOVESE
Pesto Rosso – sos jest wariantem tradycyjnego Pesto Genovese z dodatkiem suszonych pomidorów.
PESTO CZERWONE
Pasta czosnkowa – włoski czosnek z dodatkiem oliwy z oliwek. Idealna jako składnik do przygotowywania sosów
PASTA CZOSNKOWA
Aktualności
Grappa i likiery Marzadro - Nowa kategoria asortymentowa w ofercie North Coast
Grappa i likiery Marzadro - Nowa kategoria asortymentowa w ofercie North Coast
North Coast oficjalnym dystrybutorem alkoholi z destylarni Marzadro
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Pappardelle z pancettą
Pappardelle z pancettą
08.01.2020 30 minut 4 osoby
Składniki: 300 g boczku pancetta lub innego boczku 2 pory 400 ml śmietany tłustej, najlepiej 30-36% tłuszczu 1 łyżka oleju lub masła 3...
Przygotowanie: 1. Umyć pory, przekroić na pół i jasną część pokroić w talarki. 2. Rozgrzać na patelni olej lub masło, dodać...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki