język polski język angielski
Northcoast

Agriform

PROVOLONE PICCANTE 200g: ser pikantny z mleka krowiego typu Pasta Filata. Dłuższe dojrzewanie pozwala na uzyskanie bardziej pikantnego
PROVOLONE PICCANTE 200G
PROVOLONE ok.1,5 kg -młody i łagodny ser z mleka krowiego z rodziny Pasta Filata (półmiękki, ciągliwy), dojrzewa od 2 do 3
PROVOLONE BOCCE OK.1,5KG
Scamorza Affumicata ok. 2kg: ser z mleka krowiego typu Pasta Filata (półmiękki, ciagliwy), podwędzany. Smak łagodny
SCAMORZA AFFUMICATA OK. 2KG
Ser dojrzały, półtłusty, dojrzewa ponad 10 miesięcy. Obszar produkcji mleka i sera Asiago DOP (Chroniona Nazwa Pochodzenia)
ASIAGO CHNP VECCHIO. SER PÓŁTWARDY DŁUGODOJRZEWAJĄCY
Ser twardy. Posiada gładką, twardą skórkę, ziarnisty miąższ, który może stać się kruchy i łamliwy. Smak wyważony,
ASIAGO CHNP FRESCO. SER PÓŁTWARDY, KRÓTKODOJRZEWAJĄCY
Ser dojrzewający, półtłusty. Obszar produkcji mleka i sera Asiago DOP (Chroniona Nazwa Pochodzenia) obejmuje cztery prowincje:
ASIAGO CHNP STAGIONATO VECCHIO. SER PÓŁTWARDY, DOJRZAŁY (PONAD 10 M-CY)
Gran Primo 100: mieszanka serów włoskich świeżo startych. Produkt do posypania dań na gorąco: makaronów, lasagne, pizzy.
GRAN PRIMO 100G
Ser dojrzały, półtłusty, dojrzewa ponad 10 miesięcy. Obszar produkcji mleka i sera Asiago DOP (Chroniona Nazwa Pochodzenia)
ASIAGO CHNP VECCHIO 180g
Aktualności
Nuova Castelli częścią Grupy Lactalis
Nuova Castelli częścią Grupy Lactalis
Zmiany kapitałowe w Grupie Nuova Castelli
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
RISOTTO ZE SZPARAGAMI I PESTO
RISOTTO ZE SZPARAGAMI I PESTO
04.06.2019 30 minut 4 osoby
Składniki: SKŁADNIKI: ryż Arborio Riso Gallo - ok. 250 g szalotka - 1 szt oliwa Salvadori - ok. 3 łyżki wino białe, wytrawne  - 1/3...
Przygotowanie:   PRZYGOTOWANIE: Na patelnię wlej oliwę, zeszklij na niej drobno posiekaną szalotkę - musi być zupełnie miękka, ale...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki