język angielski język polski
Northcoast | Włoskie produkty premium

PASQUA

Region: IGT Puglia
Szczep: Malvasia
Zawartość alkoholu: 12% vol Pojemność: 1,5l
Charakter: białe, lekko
LINIA LE COLLEZIONI MALVASIA DI PUGLIA IGT
Region: DOC    
Szczep: Corvina Veronese, Rondinella, Corvinione Zawartość alkoholu: 12% vol Wino zawiera
LINIA LE COLLEZIONI VALPOLICELLA DOC
Region: DOC Soave, Wenecja Euganejska (wł. Veneto ), Włochy Szczep: Garganega, Trebbiano di Soave Winifikacja: delikatna maceracja na
LINIA LE COLLEZIONI Soave DOC Linia Colori d’Italia 0,75l
Szczep: Pinot Grigio Winifikacja: szypułkowanie, delikatne tłoczenie, klarowanie w temperaturze 8-10°C przez 12 godzin.
PINOT GRIGIO trevENEZIE IGT 0,75l
Szczep: Chardonnay Winifikacja: maceracja na skórkach przez 6 godzin. Oddzielenie skórek, dekantacja, szczepienie
CHARDONNAY treVENEZIE IGT 0,75l
Szczep: Malvasia Winifikacja: winogrona zostają poddane szypułkowaniu i maceracji na zimno w 4°C przez 8 godzin, delikatne
MALVASIA DI PUGLIA IGT 0,75l
Szczep: Corvina Veronese, Rondinella, Corvinone. Winifikacja: maceracja skórek 10-12 dni, fermentacja w temperaturze kontrolowanej
VALPOLICELLA DOC 0,75l
Szczep: Corvina Veronese, Rondinella, Molinara. Winifikacja: jagody delikatnie sprasowane poddawane są maceracji na skórkach 8-10 dni,
BARDOLINO DOC 0,75l
Szczep: Montepulciano Winifikacja: maceracja skórek w kontrolowanej temperaturze 25-28°C, delikatne mieszanie, fermentacja
MONTEPULCIANO D'ABRUZZO DOC
Szczep:, Merlot Winifikacja:. Fermentacja odbywa się przy zanurzonym kożuchu  w temperaturze 24-25°C przez 8-10 dni.
MERLOT Trevenezie igt
Szczep: Sangiovese Winifikacja: szypułkowanie a następnie maceracja skórek w kontrolowanej temperaturze. Delikatne wyciskanie,
SANGIOVESE DI PUGLIA IGT
Brands
Facebook Instagram