język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

Casa Vinicola Poletti

Region: Emilia Romania Szczep: Trebbiano Romagnolo Winifikacja: Tradycyjna w kontrolowanej temperaturze Charakterystyka: Słomkowa
TREBBIANO RUBICONE IGT
Wino stołowe, białe. Charakterystyka: Słomkowa barwa, lekkie a zarazem o dobrej strukturze Podawanie: Świetnie łączy się
Simphonia bianco
Wino stołowe białe, półsłodkie. Charakterystyka: słomkowa barwa, lekkie a zarazem o dobrej strukturze. Na podniebieniu dość
Simphonia bianco semidolce
  Region: Emilia Romania/Veneto Szczep: Pinot Bianco Winifikacja: Tradycyjna w kontrolowanej temperaturze Charakterystyka:
PINOT BIANCO VENETO IGT
Region: Emilia Romania Szczep: Sangiovese Romagnolo Winifikacja: Tradycyjna w kontrolowanej temperaturze Charakterystyka: Wino
SANGIOVESE RUBICONE IGT
Wino półsłodkie o świeżym smaku.
FIORDIVINO BIANCO
Wino półsłodkie, czerwone.
FIORDIVINO rosso
Wino stołowe czerwone.   Charakterystyka: czerwono-rubinowa barwa z wyczuwalnymi nutami świeżych owoców Podawanie:
Simphonia rosso
Wino stołowe czerwone, półsłodkie. Charakterystyka: intensywna czerwono-rubinowa barwa, z wyczuwalnym aromat świeżych
Simphonia rosso semidolce
Region: Emilia Romania/Abruzzo Szczep: Montepulciano Winifikacja: Tradycyjna w kontrolowanej temperaturze Charakterystyka:
MONTEPULCIANO D’ABRUZZO IGT
Aktualności
MOZZARELLA HIGH PROTEIN JUŻ DOSTĘPNA!
MOZZARELLA HIGH PROTEIN JUŻ DOSTĘPNA!
Rewolucja na talerzu dla zdrowia i witalności.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Orecchiette ze szpinakiem
Orecchiette ze szpinakiem
30 minut 2 osoby
Składniki: 300 g makaronu orecchiete, 400 g szpinaku w liściach, 300 g pomidorków koktajlowych, 100 g Parmigiano Reggiano, 3 łyżki...
Przygotowanie: Gotujemy makaron al dente – gdy będzie gotowy, odlewamy sobie ½ szklanki wody z makaronu. Na patelni podsmażamy rozdrobniony...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram