język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

Bindi

Dwusmakowy, krojony tort złożony z: Crostata crema catalana – kruche ciasto z kremem katalońskim i cukrem karmelizowanym 
CROSTAT CREMA CATALANA
Dwusmakowy, krojony tort złożony z: Macao – miękki tort czekoladowy na bazie biszkoptu kakaowego i Nonna – kruche ciasto
Torta Nonna - Macao
Kruche ciasto z owocami leśnymi. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 3 dni. Sugerowane
TORTA FRUTTI DI BOSCO
Kruche ciasto z kremem, migdałami, orzeszkami pinii. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 6
TORTA DELLA NONNA
Kruche ciasto z kremem cytrynowym. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 3 dni. Sugerowane
TORTA AL LIMONE
Sernik na bazie sera ricotta i mascarpone z karmelem. Pokryty migdałami i kremem brule. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie
CHEESECAKE BRULE
Ptysie z kremem czekoladowym w polewie z białej czekolady. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce
PROFITEROL BIANCO
Ptysie z bitą śmietaną w polewie czekoladowej. Ptysie z kremem czekoladowym w polewie z białej
PROFITEROL SCURO
Tort czekoladowy z wiśniami i kremem Chantily. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 3
SELVA NERA
Klasyczny deser na bazie kremu zabajone. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 3 dni. Sugerowane
TIRAMISU WORLD
Klasyczny deser na bazie kremu zabajone. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 3 dni. Sugerowane
TIRAMISU TONDO
Tort z trzech rodzajów czekolady; gorzkiej, mlecznej, białej. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce
CHOCOLATE TRILOGY
Sernik na bazie biszkoptowej z truskawkami. Rozmrażanie 4-5 godz. Przechowywanie w lodówce przez 3 dni. 12 porcji.
CHEESECAKE MONTEROSA
Kruche ciasto nadziewane purée brzoskwiniowym.
CROSTATA ALBICOCCA
Kruche ciasto nadziewane purée wiśniowym.
CROSTATA CILIEGIA
Beza przełożona kremem o smaku waniliowym. Produkt głęboko mrożony.
MARENGO TONDA
Beza przekładana kremem. Produktu nie należy rozmrażać. Sugerowane porcjowanie: 12-13.
MARENGO LUNGA
Cienkie, kakaowe ciasto filo, wypełnione czekoladą z gruszkami z zalewy.
Fillo pere e cioccolato
Cienkie ciasto filo z nadzieniem migdałowym i pokrojonymi w kostkę jabłkami. 
Scrigno con mele e mandorle
Suflet z ciemnej czekolady z ekwadorskim kakao i sercem z białej czekolady. Podaje się na gorąco.
souffle' black&white
Aktualności
MOZZARELLA HIGH PROTEIN JUŻ DOSTĘPNA!
MOZZARELLA HIGH PROTEIN JUŻ DOSTĘPNA!
Rewolucja na talerzu dla zdrowia i witalności.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Orecchiette ze szpinakiem
Orecchiette ze szpinakiem
30 minut 2 osoby
Składniki: 300 g makaronu orecchiete, 400 g szpinaku w liściach, 300 g pomidorków koktajlowych, 100 g Parmigiano Reggiano, 3 łyżki...
Przygotowanie: Gotujemy makaron al dente – gdy będzie gotowy, odlewamy sobie ½ szklanki wody z makaronu. Na patelni podsmażamy rozdrobniony...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram